Hakkımızda

Osmaniye’de 2013 yılında kurulan Özel Selim Çiftçi Ortaokulu’nun temeli, her öğrencinin özel ve önemli olduğu fikrine dayanmaktadır.Her öğrencinin bireysel farklılıklarını dikkate alan öğretmenlerimiz ile bireysel çalışma sistemini benimsemiş bulunmaktayız. Okulumuzda yirmidört kişiyi geçmeyen sınıflarımızda eğitim verirken çocuklarınıza hizmeti en üst noktada sunmayı kendimize hedef olarak belirleyip, dersin derste öğrenilmesi ilkesi ile farklı zeka alanlarına yönelik derslerle hizmette bulunmaktayız.

Okulumuz; 3 katlı olup, kantini bahçesinde mevcuttur. Bahçesinde çocuklarınızın rahatlıkla oynayabilecekleri alanlar bulunmaktadır.2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası bulunduran okulumuz çocuklarınızın sadece ders anlamında değil, fizyolojik ve psikomotor gelişimlerini de destekleyecek etkinliklere uygundur.

Eğitimi uzman bir kadro ile vermek için seçilmiş,alanında güçlü öğretmenlerle tam zamanlı olarak çalışmaktadır.Öğrencilerimize çoklu zekayı kullanarak düşünmeyi, düşünürken kendilerini özgür bir ortamda ifade etmeyi aşılamak en temel hedeflerimizdendir.

5. sınıftan başlayan ortaokul eğitimi 8.sınıfa kadar bir bütün olarak algılanılmakta ve bu anlayışla 5. Sınıfta temelleri sağlam atılan öğrencilerimizin 8.sınıfa gelene kadar yeterli donanımı kazanmaları için  titizlikle çalışılmaktadır. Amacımız her öğrencinin bireysel yeterlilikleri çerçevesinde en üst düzeye ulaşması ve başarıyı yakalamasıdır.Öğrencilerimize okulun yanında düzenlediğimiz hafta sonu kursları ile TEOG başarısı ve öncesinde okul çerçevesinde akademik başarıyı garanti ediyoruz.

Okulumuzda bulunun veli bilgilendirme sistemi ile çocuklarınızın ödevlerinin, yazılı tarihlerinin, yazılı notlarının, devamsızlıklarının bilgisini sizin de yakından takibinize olanak sunuyoruz.Düzenli verilen ödevler ve bireysel programlar ile başarıyı garanti ediyoruz.