Selim Çiftçi Ortaokulu Öğrencilerinden Büyük Başarı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullar arası 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu yapıldı. Yarışmalara katılan bu sene özel okul olarak yeni açılan Selim Çiftçi Ortaokulu öğrencileri 2 altın 1 gümüş madalya kazanarak bir başarıya imza attı.

Düzenlenen yarışmalarda; 2001 Doğumlu Kızlar Koşusu’nda 5’inci sınıf öğrencisi Eylül Güven birinci olarak altın madalya, Sümeyya Bulut ikinci olarak gümüş madalya ödülü aldı. 2001 Doğumlu Erkekler Koşusu’nda ise 5’inci sınıf öğrencisi Kadir Berkay Atlığ birinci olup altın madalya ödülü aldı.

Selim Çifçi Orta Öğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni İpek Cümendür, yarışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sportif ve kültürel aktiviteler okulların vitrinidir. Hepiniz takdir edersiniz ki; okulumuz bu yıl hizmete açıldı ve yarı dönem bile olmadan böylesine büyük bir başarıya imza atmak okulumuz adına ve şahsım adına gurur kaynağıdır. Öğrencilerimle gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu aktivitede bizden desteklerini esirgemeyen okul kurucumuz Selim Çiftçi ve okul müdürümüz Özcan Erdoğdu’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca faaliyetin sağlıklı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne de teşekkürlerimi sunuyorum. Okul olarak amacımız; örgün eğitimde, sportif ve kültürel etkinliklerde de öğrencilerimizin aktif rol almasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Ayşegül DEMİR YILMAZ