Özel Selim Çiftçi Ortaokulundan Üyelerimize İndirim

Tük Eğitim Sen Osmaniye Şubesi tarafından başlatılan "Çocuklarımıza MAN'ları değil HAN'larımızı Öğretelim" kampanyası kapsamında "Okullarımızda Çocuklarımız HAN'ları Okuyor" etkinliği için Osmaniye'mizin ilk özel ortaokulu olan ve 2. yılını dolduran Özel Selim Çiftçi Ortaokulu tarafından temin edilen ÖMER SEYFETTİN SERİSİ (16'LI TK) ve DESTAN ROMANLAR SERİSİ (22 KİTAP) Hasan KALLİMCİ ve Eğitimci-Yazar Ahmet AYKOL tarafından kaleme alınan 7 adet çocuk kitabı Osmaniye Merkez ilçede ihtiyacı olan okullarımıza armağan edilecek.

Özel Selim Çiftçi Ortaokulu tarafından Türkiye Kamu Sen üyelerinin çocuklarının okula kayıtlarında yüzde 10 indirim yapılacaktır.

Özel Selim Çiftçi Ortaokulu kurucusu Selim ÇİFTÇİ beyefendiye kampanyamıza ve indirim sağlaması anlaşmasında göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.